επισκέφθηκε την πόλη Βρέστη της βορειοδυτικής Γαλλίας το διάστημα 14 έως 23 Μαΐου ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα Erasmus με τίτλο «Μπορεί το φαγητό να διαμορφώσει πολιτισμό; Αναζητώντας ίχνη της σημασίας της διατροφικής κουλτούρας για την κοινή ευρωπαϊκή πολιτιστική κληρονομιά».
Η ελληνική αποστολή αποτελείτο από 12 μαθητές της Α’ Λυκείου και 4 συνοδούς εκπαιδευτικούς, ενώ στο πρόγραμμα συμμετείχαν επίσης αποστολές από τη Γερμανία, την Πολωνία και την Ιταλία. περισσότερα...